Vielha refuerza su seguridad con el servicio de rondas intermitentes de Grup Seven | Z comunicación

Vielha refuerza su seguridad con el servicio de rondas intermitentes de Grup Seven

Servicio de rondeas intermitentes Vielha Grup Seven

La localitat de Vielha ha donat un pas endavant a l’hora de reforçar i millorar la vigilància i seguretat al conjunt del municipi al contractar els serveis de vigilància discontinua de l’empresa Grup Seven, líder a Lleida en la prestació de serveis i productes vinculats amb la seguretat privada.

L’ajuntament de Vielha, presidit per Juan Antonio Serrano, s’ha convertit en el tercer municipi de Lleida en contractar un servei de rondes intermitents per tal de complementar el treball desenvolupat pels diferents cossos de seguretat a l’hora de vetllar per la seguretat al conjunt del municipi, tant pel que fa a la protecció dels seus béns, instal·lacions, persones com en la prevenció de possibles furts, actes vandàlics, situacions d’incivisme, etc.

La contractació d’aquest servei de vigilància discontinu a Grup Seven per part del consitori de la capital aranesa té com a principal objectiu donar suport i complementar el treball dut a terme per Vigilants Municipals i Mossos d’Esquadra mitjançant la realització de tasques de vigilància i control, a més de vetllar per la tranquil·litat i seguretat dels veïns i visitants de la vila, especialment en aquestes dates on la població s’incrementa de manera exponencial amb motiu de la temporada d’esquí (es tracta d’un servei dinàmic, especialment adient per controlar equipaments, mobiliari urbà, edificis, magatzems, serveis públics, a més d’esdevenir un servei que té una funció dissuasòria i de prevenció). En la prestació d’aquest servei previst, en primera instància, per a la temporada d’esquí, els vigilants encarregats de realitzar-lo van degudament uniformats i identificats com a professionals de Grup Seven així com els vehicles emprats en la prestació del servei.

El servei de rondes intermitents és una manera sostenible i de proximitat de complementar la vigilància dels béns i equipaments  dels ajuntaments, empreses de polígons industrials, etc. Fins fa poc més d’un any, aquests serveis no estaven contemplats a la normativa, però la llei 5/2014 de 4 d’abril de seguretat privada (article 41 e) va facultar a les empreses de seguretat a prestar els serveis de ronda o vigilància discontinua consistents en la visita intermitent i programada als diferents llocs de vigilància establerts o llocs objecte de protecció.

Grup Seven, empresa lleidatana especialitzada en la prestació de serveis de seguretat i vigilància de béns mobles i immobles, control d’accessos, etc…, és l’empresa líder del sector i amb més personal homologat per a prestar serveis de seguretat, vigilància i personal d’admissió a Catalunya i Aragó. Entre altres productes diferencials prestats per Grup Seven, a més dels serveis de ronda, destaca la incorporació al seu catàleg de productes del servei d’escortes privats, els únics a Lleida en comptar directament amb aquest servei i personal propi per a realitzar-lo.

Serveis de rondes intermitents Vielha Grup Seven

 

 

 Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

AVISO LEGAL Y POLÍTICA DE PRIVACIDAD
De acuerdo con la Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico de España, se informa que esta página web es propiedad de José Miguel Zubieta (de ahora en adelante Z! Comunicación&Eventos, con domicilio en la C. Humbert Torres, 22 25008 Lleida.

Para cualquier consulta, puede ponerse en contacto mediante correo electrónico con zcomunicacion@zcomunicacion.com

Este AVISO LEGAL regula el acceso, navegación y, en general, la relación entre el website y los usuarios del mismo (en adelante, los \“usuarios\”).


POLÍTICA DE PROTECCIÓN DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL

Se garantiza mediante el presente AVISO LEGAL la privacidad en la prestación de los servicios electrónicos de acuerdo con las exigencias legales y se informa acerca de la Política de Protección de Datos de Carácter Personal, para que los usuarios determinen de forma libre y voluntaria si desean facilitar sus datos personales a través de los medios puestos a su disposición en el website.

Los usuarios consienten el tratamiento automatizado de sus datos personales por parte del propietario del website en los términos que se detallan a continuación:

Confidencialidad en el tratamiento automatizado de los datos de carácter personal de los usuarios

El propietario garantiza la confidencialidad de los datos de carácter personal facilitados por los usuarios y su tratamiento automatizado de acuerdo con la legislación vigente sobre protección de datos de carácter personal (Ley Orgánica 15/1999 de 13 de Diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal y su reglamento de desarrollo, así como toda la normativa aplicable a esta materia).

El propietario del website se reserva el derecho a modificar la presente Política de Protección de Datos con el fin de adaptarla a las novedades y/o exigencias legislativas y jurisprudenciales así como a prácticas de la industria, tomando en consideración en todo momento los legítimos intereses de los titulares de los datos.

Datos de carácter personal recabados

El mero acceso del usuario a esta web puede dar lugar al recabo de su IP con fines estadísticos. Asimismo, el usuario puede decidir enviar por e-mail o vía formulario otros datos de carácter personal como la dirección de correo electrónico, el nombre y apellidos o el número de teléfono.

Derechos de los usuarios en relación a sus datos personales

En cumplimiento de lo dispuesto en la normativa aplicable se informa al usuario de la existencia de un fichero automatizado de datos personales debidamente inscrito en el Registro General de la Agencia Española de Protección de Datos. Los datos y tratamientos a los que se sometan serán únicamente los referidos en el presente aviso legal. El legítimo propietario de los datos personales podrá ejercitar su derecho de acceso, rectificación, oposición o cancelación dirigiéndose mediante el envío de un mensaje de correo electrónico a