A Dissalud, ortopèdia Lleida, estrenem l’any amb nou web

09/01/2024

Nova web corporativa de Dissalud, el vostre centre de referència en ortopèdia i productes de suport

Des de fa uns dies tenim actiu el nostre nou web corporatiu, que gràcies a un disseny atractiu, funcionalitat i usabilitat, posa al vostre abast tota l’actualitat, relación de productes i serveis de Dissalud, ortopèdia Lleida, endemés d’altres informacions d’interès.

Amb aquest nou web, coordinat per l’empresa Z! Comunicación&Eventos, responsable de la comunicació coorporativa de Dissalud, ortopèdia i productes de suport, amb el disseny de l’estudi Parèntesi, amb més de 30 anys d’experiència en el disseny gràfic, volem posar a la vostra disposició informació de valor, les darreres novetats del sector, consells, tutorials, etc. així com explicar què fem i com ho fem d’una manera clara i a l’abast de tothom.

A l’hora de construir aquesta nova pàgina web de Dissalud hem intentat prioritzar el fet de donar una gran visibilitat a tots els nostres productes i serveis, filosofia de treball, missió i visió.

Selecció dels productes d’ortopèdia i suport

D’altra banda, atès que el nostre catàleg de productes és molt ampli, al nostre web us oferim una petita selecció amb els principals productes a la vostra disposició. Com sempre diem, el millor és contactar amb nosaltres per obtenir un assessorament expert i especialitzat i cercar la millor solució per a les vostres necessitats. En aquest sentit, cal destacar que a Dissalud, ortopèdia Lleida, intentem actualitzar i buscar al mercat les darreres novetats en productes ortopèdics, ajudes tècniques, etc.

A l’exposició de la nostra botiga situada al Passeig de Ronda, 144 de Lleida trobareu una bona mostra de les darreres novetats del mercat en cadires de rodes, rollator, scooter, roba compressiva, ajudes tècniques, productes per adaptar el vostre habitatge, etc.

A més d’altres serveis i funcionalitats, a través del nostre web podreu sol·licitar també informació dels nostres productes i serveis, aclarir dubtes, etc.

Dissalud, el vostre benestar la nostra prioritat

Dissalud, ortopèdia Lleida, tracte professional i personalitzat