Dissalud estrena un nou i funcional establiment al Passeig de Ronda 144 de Lleida

05/04/2023

Més de 300 metres quadrats dedicats a exposició, venda i prestació de serveis vinculats amb l’ortopèdia i els productes de suport. Dissalud tanca el seu establiment del carrer Girona, al lleidatà barri de Pardinyes, per obrir aquest nou establiment amb una gran zona d’exposició de productes, zones per al tracter personalitzat, taller propi.

Després de més de deu anys obrint la porta de la botiga del carrer Girona, amb certa tristor per deixar el fantàstic barri de Pardinyes, però amb l’alegria i la il·lusió d’avançar en un nou establiment, millor adaptat i funcional i amb una zona d’exposició i atenció al públic molt més gran, Dissalud va tancar a meitat del mes de març les portes de labotiga de Pardinyes per obrir les del nou establiment situat al Passeig de Ronda, 144 (Lleida), on confiem en seguir comptant amb la vostra confiança.

Créixer per oferir una major exposició de productes i millorar l’atenció als nostres clients

Han estat deu anys de creixement, d’anar aprenent dia a dia, d’ampliar productes i serveis, de treballar amb vosaltres i per a vosaltres. I precisament perquè volem millorar en el vostre benefici i ser més eficaços ens traslladem a un nou establiment per oferir-vos un millor servei, més personalitzat i amb millors prestacions: tripliquem la nostra zona d’exposició de productes, comptem amb diferents espais per a l’atenció personalitzada, zona de vestuaris, taller propi, etc.

Sens dubte, trobarem a faltar el ritme d’aquest barri tan vital i especial, que ens ha donat tant i on hem forjat infinitat de llaços personals i professionals; sincerament gràcies. Això no és un comiat, només és un fins després, ja que esperem continuar la nostra relació amb vosaltres en la nova ubicació.

Moltes gràcies per compartir durant aquests anys el nostre dia a dia al carrer Girona. Ara fem una passa endavant; canviem per millorar mantenint el mateix esperit i amb el mateix objectiu de sempre: vetllar pel vostre benestar, oferir-vos respostes adequades i adaptades a les vostres necessitats; però en un establiment força millorat.

Per tant, per tot, sincerament gràcies de part de totes les persones que formem part de Dissalud i que gràcies a la vostra amabilitat, mirada còmplice, somriure amable… heu fet millor i més agradable el nostre diari tarannà.

Us esperem a Dissalud, Passeig de Ronda 144