Dissalud, ortopedia Lleida, cadires de rodes adaptades a les necessitats de cada usuari

15/06/2023

Dissalud, solucions de mobilitat adaptades a les necessitats de cada usuari. La major exposició de cadires de rodes de Lleida: actives, passives, semipassives, amb propulsió elèctrica, batec, handbike

A Dissalud Lleida, tenim una màxima, el vostre benestar és la nostra màxima prioritat. Per això, cada dia treballem per oferir-vos els millors productes i serveis. Sempre d’una manera personalitzada i conscients de la importància d’oferir-vos respostes correctes i adaptar-nos a les vostres necessitats amb l’objectiu de fer més fàcil i amable el vostre dia a dia.

En aquest sentit, sabem que per a moltes persones les cadires de rodes són imprescindibles per a la mobilitat. Per diferents motius, moltes persones es veuen abocades a l’ús permanent o ocasional de cadires de rodes; per això, a Dissalud Lleida estem sempre pendents de qualsevol novetat del mercat, millores tècniques per incorporar-les al nostre catàleg perquè en cas de necessitar-les tingueu al vostre servei la gamma més àmplia possible d’ajudes tècniques de qualitat.

Servei de manteniment

D’altra banda, recordeu que a Dissalud ens ocupem del manteniment i correcte funcionament de les vostres cadires de rodes, ja siguin manuals o elèctriques. I si la reparació no és immediata tractarem de facilitar-vos una cadira de substitució perquè pugueu continuar amb el vostre dia a dia de la manera més correcta possible.

La gamma de productes que trobareu a Dissalud, la vostra botiga de referència en ortopèdia i ajudes tècniques és molt àmplia i variada; per això en aquest article només farem un petit resum sobre els diferents tipus de cadires de rodes quant a gammes que podreu trobar a la nostra botiga (de cada tipus de cadira de rodes hi ha un gran ventall de models, tipus, preus en funció de necessitats etc.)

Cadires Actives

Són cadires amb un disseny molt reduït i estètic. Fabricades amb materials molt lleugers que permeten a l’usuari desplaçar-se amb poc esforç i tenir molta llibertat de moviments. Com el seu nom indica, són per a usuaris molt actius amb les màximes exigències en disseny, lleugeresa i autonomia.

Poden ser plegable o rígida.

Cadires Semiactives

Estan fabricades amb materials com ara acer i alumini. Estan dissenyades per a usuaris que no facin grans desplaçaments i necessiten més confort. S’utilitzen principalment a interiors i puntualment a exteriors. En aquest darrer cas normalment ajudats a la propulsió per un acompanyant. Principalment són plegables.

Cadires Passives

Cadires dissenyades per a persones amb poca capacitat motriu i que necessiten un bon posicionament i confort. Aquestes poden fer basculació de seient i reclinació de respatller. Amb aquests moviments pretenem aconseguir el màxim confort del pacient i fer canvis posturals sense necessitat de tocar l’usuari. En aquest tipus de cadira el més important per al pacient és el posicionament i la prevenció de úlceres per pressió. Principalment seran propulsades per un cuidador.

Cadires esportives

Són cadires dissenyades específicament per fer esport. Són molt lleugeres i maniobrables. Estan fabricades a mida de l’usuari i amb les màximes exigències per aconseguir la màxima llibertat de moviments a cada disciplina esportiva.

Dissalud, la vostra ortopedia a Lleida – Passeig de Ronda 144