El dissabte 17 acomiadarem amb un concert de Joseba Gotzon la seva exposició “El Ferro i la Veu”

01/12/2022

La sala de barriques del celler Vinya els Vilars va acollir el passat 22 de novembre la presentació d’aquesta exposició que romandrà oberta al públic fins al 17 de novembre i que acomiadarem amb un concert “maridat” amb vi de Vinya els Vilars, a càrrec d’aquest cantautor i escultor de Portugalete.

Gràcies a aquest acord de col·laboració entre el Lycée Gustave Eiffel de Bordeaux i el Grup Seven, un alumne d’aquest centre educatiu rebrà, des d’aquest mes de novembre, i durant un període de sis mesos, una formació específica en l’àmbit de la gestió i la prestació de serveis de seguretat privada de caràcter pràctic i teòric per complementar la seva formació acadèmica dirigida a exercir la direcció d’una empresa de seguretat. Una acció pionera, ja que fins ara cap alumne d’un país Europeu s’ha desplaçat a Espanya per fer una formació d’aquestes característiques.

Durant el període formatiu a Grup Seven l’alumne rebrà una completa formació de caràcter teòric, que es complementarà amb la seva participació en diferents grups de treball operatiu de caràcter pràctic. L’alumne comptarà, en tot moment, amb la supervisió i control dels directius i del personal executiu de Grup Seven.

Grup Seven, empresa especialitzada en la prestació de serveis de seguretat privada, auxiliars de serveis i control d’accessos i tot un referent en aquest àmbit a Lleida, destaca per la seva decidida aposta per la formació contínua dels seus professionals, més de 150 persones en plantilla, entenent aquesta aposta com a la millor eina a l’hora d’oferir un bon servei, millorar l’autoestima del conjunt de treballadors i treballadores i la seva implicació amb l’empresa.