Grup Seven, encarregat de la seguretat privada del Pla Iglú Lleida

09/11/2021

La nit de 4 de novembre va entrar en funcionament el Pla Iglú Lleida per donar empara a les nits a les persones sense llar quan la temperatura baixi dels 2 graus o les condicions climatològiques siguin adverses.

 

Un equip de vigilants de seguretat de Grup Seven s’encarregarà de vetllar per la seguretat i bona harmonia de les persones sense sostre que es puguin acollir a aquest pla, que rebran atenció al pavelló 4 de Fira de Lleida.

La gestió del Pla Iglú Lleida la durà a terme conjuntament l’Ajuntament de Lleida i Sant Joan de Déu Terres de Lleida. Mitjançant aquest servei es posen a disposició de les persones sense sostre un centenar de places per pernoctar i s’ofereixen també serveis de dutxa, bugaderia, així com dinars i sopars.

Guàrdia Urbana i serveis socials de Lleida realitzaran una cerca activa de persones que viuen al carrer per animar-los a acollir-se a aquest servei. L’ horari d’atenció serà des de les 18.00 fins a les 00.00 hores per al servei de dutxes i d’acollida nocturna (que començarà a partir de les 20.00) i de 08.00 a 09.00 hores per afavorir la sortida i l’acompanyament diürn fora de l’allotjament.

El pla s’activarà sempre que les que les temperatures baixin dels 2 graus o hi hagi condicions climàtiques especialment adverses, com el vent, la pluja, etc.