Grup Seven incorpora l´ús de drons en la prestació dels seus serveis de seguretat privada i auxiliars, per donar un valor afegit als seus clients

19/10/2021

21 treballadors de Grup Seven han fet la formació presencial per obtenir l’homologació com a pilots de UAS en la categoria oberta i específica. D’aquesta manera, Grup Seven, empresa especialitzada en la prestació de serveis de seguretat privada i auxiliars, amplia el seu catàleg incorporant els drons a les tasques de vigilància, entre altres prestacions, i es converteix en l’empresa pionera al sector de la seguretat privada a Lleida i amb més pilots titulats per oferir aquests tipus de serveis.

 

Grup Seven continua consolidant la seva posició com a empresa de referència pel que fa a la prestació de serveis de seguretat privada i auxiliars de serveis per a les empreses, ajuntaments i entitats de la província de Lleida. En aquest sentit, Grup Seven, formada per les empreses Seven Seguretat i Seven Ponent, suma un nou servei al seu corpus de clients al esdevenir l’adjudicatària de la licitació del servei de seguretat privada de l’emblemàtic Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, situat al turó de Gardeny, de la capital lleidatana, refermant d’aquesta manera el seu compromís al servei de la ciutadania de Lleida, les seves empreses, estaments i entitats.

Grup Seven, amb una plantilla de més de 150 persones, contribuirà amb el seu esforç, experiència i professionalitat a aportar seguretat i tranquil·litat a aquestes emblemàtiques instal·lacions a les quals ofereix un servei de seguretat integral: vigilància perimetral, accessos, control dels sistemes de vídeo vigilància, etc.

Sens dubte, una significativa aportació per a la ciutat i una gran responsabilitat donat el paper estratègic d’aquests gran centre d’investigació i desenvolupament tecnològic, ja que el PCiTAL és una aposta clau i ambiciosa per a Lleida que fixa els seus valors en la innovació, la qualitat, l’especialització, el dinamisme, el prestigi científic i acadèmic.

La Universitat de Lleida (UdL) i l’Ajuntament de Lleida, són els socis fundadors i integrants a parts iguals del Consorci de Parc. L’any 2005, gràcies a les aportacions del programa de Fons Europeus de Desenvolupament Regional, el Parc esdevé una realitat: ocupa part de l’antic complex militar situat al Turó de Gardeny de la ciutat de Lleida, cosa que va permetre la recuperació per a la ciutat i el reintegrament en la vida ciutadana d’un espai emblemàtic desplaçat del dia a dia lleidatà a causa, precisament, dels seus usos militars.

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) està situat a la zona oest del turó de Gardeny, en un recinte de propietat municipal amb una superfície total superior als 100.000 m2, amb més de 100 empreses i centres d’investigació, que donen feina a més de 1.500 treballadors i treballadores.