Grup Seven, primera empresa del sector de la seguretat privada en acollir un alumne en Erasmus

05/12/2022

Fruit de la col·laboració en els darrers anys amb diferents centres educatius de l’estat francès dedicats a impartir formació específica en matèria de seguretat privada, Grup Seven ha arribat a un acord amb el Lycée Gustave Eiffel de Bordeaux, gràcies al qual un dels seus alumnes cursarà un Erasmus a Grup Seven, on rebrà una formació teòrica i pràctica.

Gràcies a aquest acord de col·laboració entre el Lycée Gustave Eiffel de Bordeaux i el Grup Seven, un alumne d’aquest centre educatiu rebrà, des d’aquest mes de novembre, i durant un període de sis mesos, una formació específica en l’àmbit de la gestió i la prestació de serveis de seguretat privada de caràcter pràctic i teòric per complementar la seva formació acadèmica dirigida a exercir la direcció d’una empresa de seguretat. Una acció pionera, ja que fins ara cap alumne d’un país Europeu s’ha desplaçat a Espanya per fer una formació d’aquestes característiques.

Durant el període formatiu a Grup Seven l’alumne rebrà una completa formació de caràcter teòric, que es complementarà amb la seva participació en diferents grups de treball operatiu de caràcter pràctic. L’alumne comptarà, en tot moment, amb la supervisió i control dels directius i del personal executiu de Grup Seven.

Grup Seven, empresa especialitzada en la prestació de serveis de seguretat privada, auxiliars de serveis i control d’accessos i tot un referent en aquest àmbit a Lleida, destaca per la seva decidida aposta per la formació contínua dels seus professionals, més de 150 persones en plantilla, entenent aquesta aposta com a la millor eina a l’hora d’oferir un bon servei, millorar l’autoestima del conjunt de treballadors i treballadores i la seva implicació amb l’empresa.