La tardor, una estació molt especial per descobrir Fulleda

01/11/2021

La tardor fa de Fulleda i del seu fabulós entorn natural un espai molt especial i singular. Els nostres boscos es transformen i presenten una varietat cromàtica que no et deixarà indiferent.

 

T’esperen olors, colors, sensacions, paisatges infinits, desenes de rutes per recórrer a peu, amb BTT. Un territori on gaudir del plaer de deixar-se portar i descobrir a cada revolt del camí una nova sorpresa.

Deixa de banda l’estrès del dia a dia, sent la pau, aturat i escolta la natura -té molt per explicar-te-. Camina, pedala per gaudir, per descobrir, per sentir-te, en definitiva, bé amb tu mateix.

Som un micropoble de les Garrigues, però amb molt per mostrar i oferir. Lluny de tot i alhora molt a prop teu.

Si vens amb la teva autocaravana disposes d’una fantàstica àrea regulada amb tots els serveis bàsics on poder estacionar el teu vehicle.

Fulleda és tan bonica i especial que seria egoista no compartir-la amb tu; però ho volem fer d’una manera segura i fàcil; per això, al web Fulleda Turisme Actiu trobaràs desenes de rutes autoguiades, perfectament senyalitzades. A més podràs descarregar, de manera gratuïta, l’aplicació wikiloc premium, amb totes les indicacions de les rutes

Estàs a un pas de gaudir, de sentir-te bé, de fusionar-te amb la natura… tan fàcil com venir a Fulleda

Descobreix la tardor a Fulleda, viu l’experiència