La teulada de la seva comunitat en bones mans

09/02/2023

A Teulades Lleida som molt conscients de la importància d’un manteniment eficaç i continuat en el temps de la teulada per aconseguir una correcta habitabilitat i confortabilitat del conjunt de l’edifici.

Sovint, a la nostra comunitat de veïns i veïnes, la teulada és allò que queda damunt la casa, una estructura a la que ningú dóna la seva merescuda importància (ens fixem a tenir un bon portal, les escales en bones condicions, revisió mensual d’ascensors, etc) fins al fatídic moment en què arriba el “esglai”: goteres, filtracions, greus desperfectes, una teula que cau al carrer –amb el conseqüent risc per a la seguretat dels transeünts-, etc.

Per quan volem reaccionar és massa tard per a una actuació senzilla –tot es pot solucionar, menys una desgràcia de caràcter humà, a Teulades Lleida som especialistes en la construcció de tota mena de teulades, mantejament, rehabilitació-; per això és important comptar amb un adequat servei de manteniment de la teulada i components com l’ofert per Teulades Lleida a través del seu experimentat equip de professionals.

En benefici de tota la comunitat, no espereu a tenir un problema, com hem dit fàcilment evitable amb un correcte manteniment, i contacteu amb una empresa especialitzada en el manteniment de teulades com Teulades Lleida. Tan fàcil com que la presidenta/te de la comunitat o l’empresa encarregada de l’administració de la finca es posi en contacte amb nosaltres i ens sol·liciti informació: revisarem l’estat de la teulada i els facilitarem, sense compromís, la nostra proposta per al manteniment .

Confiï el manteniment de la seva teulada en mans professionals

Un bon manteniment, la millor garantia de durabilitat de la teulada.