Link Up, impuls per al turisme i l’emprenedoria femenina

26/06/2024

L’ecosistema emprenedor Link Up, connecta i eleva, torna aquest dimecres a unir esforços; demostrant el seu compromís amb el desenvolupament econòmic i emprenedor del territori de Lleida i l’est d’Osca, per aportar la seva experiència i ajudar una emprenedora del territori a portar la seva idea de negoci al següent nivell de desenvolupament a través de l’organització de nou Biz&Beers, que tindrà lloc a Lo Cowork.

Les instal·lacions de Lo Cowork (C. Miquel de Batllori-Lleida) s’ompliran aquest dimecres d’emprenedors i emprenedores, especialistes en projecció de marca, inversors… per participar en una nova trobada d’assessorament i suport a empreses emergents de Lleida; en aquesta ocasió, al projecte “My Revenue Pro”, una startup liderada per Rocio Estop; una nova idea de negoci que té com a objectiu millorar la gestió d’ingressos perquè petits hotels, cases rurals i altres negocis turístics puguin maximitzar els seus ingressos i millorar-ne l’eficiència operativa.

D’aquesta manera, Link Up, conecta y eleva, reafirma el seu compromís amb el foment de l’emprenedoria femenina en un territori on la taxa de dones emprenedores és significativament més baixa que la d’emprenedors.

En aquest sentit, els Biz&Beers es presenten com una plataforma idònia perquè les dones emprenedores puguin desenvolupar i presentar els seus projectes. La fundadora de “My Revenue Pro” tindrà l’oportunitat de presentar la seva innovadora startup davant d’inversors i podrà rebre els consells i les experiències d’altres emprenedors i experts per continuar desenvolupant el seu projecte. Com és habitual, aquesta trobada, que començarà a les 19.00 hores, finalitzarà amb un networking entre els assistents en un ambient distès i compartint unes cerveses de la cervesera lleidatana Brebel, col·laboradora d’aquest Biz&Beers.

El suport i la col·laboració amb aquest projecte és una mostra més de l’aposta de Link Up per crear un ecosistema dinàmic d’emprenedoria on les startups, en aquesta ocasió vinculades al turisme, puguin avançar i contribuir al desenvolupament sostenible del turisme de la regió, elevant el perfil de Lleida i l’est d’Osca com a destinacions turístiques modernes i sostenibles.

* Biz&Beers: Un esdeveniment que té per objectiu oferir un marc idoni perquè persones de diferents perfils empresarials, professionals, emprenedors, inversors puguin connectar-se i crear oportunitats de negocis de mutu benefici. El seu ambient distès facilita la interacció mitjançant una metodologia dissenyada particularment per impulsar el desenvolupament dels negocis, enriquint les propostes que cada participant té per oferir.

Z! Comunicación & Eventos, gestiamos la comunicación corporativa de su empresa

Fira de Reus, seu de REDESSA, empresa municipal de l’Ajuntament de Reus impulsora de l’ecosistema emprenedor i empreses emergents d’aquesta zona de Catalunya, va ser l’escenari del Reus Start-Ups Summit, que va servir per donar a conèixer, connectar i impulsar el talent de les empreses innovadores i startups del territori. Una jornada en què es van analitzar reptes, experiències d’èxit i les grans claus del talent dels negocis sorgits a la zona a través de sis taules de treball, on es van abordar qüestions vinculades amb l’emprenedoria i el món empresarial com la projecció de marca, el lideratge, finançament d’empreses emergents, etc.; per finalitzar amb un dinar de networking.

La jornada va tenir una destacada presència d’empreses innovadores i emergentes de la Catalunya Sud, però també de Lleida gràcies a la participació de Link Up, conecta y eleva, com a ecosistema emprenedor convidat en aquesta trobada d’emprenedors que, en bona part, neix inspirat i segueix la línia del Link Up Fest, celebrat els dies 10 i 11 d’abril a Lleida. Entre les startups lleidatanes presents en aquest acte cal destacar la participació de Lueira (guanyadora del primer concurs de StartUps Link Up Fest), Useit, Level 4; entre altres empreses vinculades amb Lleida, a més de la participació com a ponents de la lleidatana Sara Sampedro, CEO & co-founder Executive HR Talent o Enric Gràcia, CEO i confundador de Talentea.

L’ajuntament de Lleida va tenir una representació destacada a través de la presència de Miguel Luis Lapeña, director adjunt de Promoció de Ciutat i de la regidora de Promoció de Ciutat Pilar Bosch; que va destacar “avui hem vingut a Reus, de la mà de Link Up, com a mostra de suport a les empreses lleidatanes presents en aquest acte i del conjunt d’empreses que formen l’ecosistema emprenedor de Lleida. Esdeveniments com aquests són una bona manera de connectar el talent, donar suport i potenciar les empreses emergents i innovadores, tant de Lleida com del conjunt de Catalunya, que és un dels objectius que treballem des de l’Ajuntament de Lleida. Un plaer compartir aquesta jornada i aquesta experiència impulsada per l’Ajuntament de Reus a través de la seva empresa municipal REDESSA”.

Jordi Bernat, principal responsable de Link Up, també va valorar positivament, tant la participació d’empreses de l’ecosistema emprenedor Link Up com de la representació de l’Ajuntament de Lleida en aquest acte. “Avui hem tingut una nova oportunitat de mostrar que a Lleida comptem amb un gran potencial emprenedor i moltes possibilitats de creixement. En aquest sentit, que institucions com l’Ajuntament de Lleida donin suport i visibilitat a aquestes empreses és molt positiu i necessari a l’hora de projectar i ajudar al desenvolupament de les empreses emergents i amb noves línies de negoci del territori. Avui hem tingut una nova oportunitat per adquirir nous coneixements i contactes de valor, que sens dubte serviran per enfortir l’ecosistema emprenedor de Lleida-Est d’Osca i establir nous llaços i projectes amb empreses emergents de la Catalunya Sud”.