Link Up, participa al South Summit, una de les xarxes mundials més grans per a l’emprenedoria

10/06/2024

La primera edició del Link Up Fest, celebrada a Lleida el 10 i 11 d’abril, tanca amb un gran èxit de participació i organitzatiu. Dues jornades en què les startups i les empreses innovadores del territori van rebre una injecció de talent de la mà dels més de 40 ponents i col·laboradors en aquesta trobada, que va esdevenir un marc idoni per connectar i establir acords i col·laboracions.

La Nave, el centre d’innovació de referència de l’Ajuntament de Madrid, ha acollit la 13a edició del South Summit, l’esdeveniment anual més gran sobre emprenedoria del sud d’Europa i punt de trobada per a emprenedors, inversors, startups i corporacions a nivell global. Aquesta edició s’ha desenvolupat sota el lema Human by design, posant el focus en el futur de la tecnologia, els negocis i la innovació des d’una perspectiva humana, buscant que la innovació i els avenços es mantinguin fidels a la millora de les vides humanes i l’avenç de la humanitat.

Jordi Bernat, un dels impulsors de l’ecosistema emprenedor Link Up (organitzador del Link Up Fest, els dies 10 i 11 d’abril a Lleida), ha participat en aquest esdeveniment per captar informació de valor, així com noves oportunitats de negoci i inversors per a aquest ecosistema format per startups, emprenedors i empreses amb idees innovadores i noves línies de l’àrea Lleida – Pirineus – Osca Est (comarques confrontants amb Lleida).

El responsable de Link Up valora molt positivament la participació en aquest gran esdeveniment i  en la South Summit Afterparty organitzada per ATICCO Lab -una acceleradora de startups i ‘hub’ financer de la Borsa de Barcelona, ​​entre altres línies de negoci- al oferir una gran oportunitat per conèixer noves propostes, col·laboradors i opcions de negoci per a l’ecosistema Link Up, així com per obrir i enfortir contactes d’interès; com els establerts amb responsables ENISA o la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial del Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital, entre d’altres. “El South Summit és un dels esdeveniments més importants de l’emprenedoria europea, ofereix una gran visibilitat i oportunitats de negoci, contactes, captació d’inversors, per això és important que el nostre territori estigui present i representat en esdeveniments d’aquest tipus, que ofereixen grans oportunitats de creixement i desenvolupament”.

Link UP, ecosistema convidat al Reus Start-Ups Summit (Fira de Reus, 19 de juny)

En aquest sentit, cal destacar que Link Up, connecta i eleva, serà l’ecosistema convidat al Reus Start-ups Summit, la primera trobada de l’ecosistema d’empresa emergents de la Catalunya Sud.

REDESSA (empresa municipal de l’Ajuntament de Reus) és l’organitzadora d’aquesta iniciativa, que se celebrarà el 19 de juny, a les instal·lacions de fira Reus Events i que neix amb la voluntat de ser l’esdeveniment de referència per donar a conèixer, connectar i fer créixer el talent de les start-ups de la Catalunya Sud.