Ottesa Assessors, un servei d’assessorament multidisciplinar i integral, des de l’inici de la seva activitat empresarial

13/04/2021
Ottesa Assessors és el resultat de més de 50 anys d’experiència, de treball i compromís dedicats a la prestació de serveis d’assessoria laboral, fiscal, gestoria… per a l’empresa, l’autònom i el particular.
La nostra història arrenca en els anys 60 de la mà d’Antonio Vázquez Maceira, qui, després de diversos anys al capdavant de la delegació a Lleida d’una de les empreses més grans del sector, decideix posar tots els seus coneixements i esforç en la creació d’un nou projecte empresarial, que neix amb la voluntat d’aportar sempre alguna cosa més als seus clients, la seva veritable raó de ser.

Des de la seva creació, Ottesa s’ha caracteritzat per comptar amb un equip humà altament qualificat i compromès amb el projecte i pel seu caràcter innovador, flexibilitat i capacitat per oferir nous productes i serveis adaptats a les necessitats dels nostres clients. Cinquanta anys d’història, que comencen en unes modestes instal·lacions situades a la plaça Sant Joan, fins a traslladar, fa 35 anys, a les nostres actuals oficines de Prat de la Riba.

La implantació de l’IVA l’any 1986 marca un punt d’inflexió per a Ottesa. A partir d’aquest moment, apostem per reforçar les nostres àrees de treball tradicionals (laboral i gestoría) per oferir un servei integral i multidisciplinar que ens porta a incorporar, de manera progressiva, un ventall de productes i serveis capaç de donar solucions i respostes eficaces en l’àmbit laboral, fiscal, comptable, jurídic, gestoria, etc…

Comptem amb un complet i especialitzat equip de professionals que oscil·la, en funció de les necessitats del mercat, entre les 15 i 20 persones, gràcies a les quals facilitem un servei directe a prop de 1.000 empreses de diferents àmbits de treball, volum de facturació o quantitat de treballadors: des de particulars, autònoms, petites i mitjanes empreses a grans empreses amb plantilles que superen els 1.000 treballadors.

Què fem?

A Ottesa Assessors li oferim un servei d’assessorament multidisciplinar i integral, des de l’inici de la seva activitat empresarial (empresa, professional o autònom) i durant tota la vida de la mateixa.

El nostre objectiu és facilitar-li un servei personalitzat, eficaç, des de la proximitat, capaç de contribuir a l’èxit de la seva empresa i solucionar o estalviar-li problemes per tal que pugui dedicar tot el seu esforç al millor desenvolupament de la seva activitat empresarial.

Com?

Amb rigor, agilitat i des de la proximitat a Ottesa Assessors (organització i tramitació tècnica de l’empresa), oferim solucions eficaces i eficients als nostres clients. Ens adaptem a les particularitats de cada empresa, de cada persona que requereix els nostres serveis. Un dels fets diferencials que ens caracteritza és el nostre sistema de quotes mensuals, de manera que els nostres clients poden planificar, amb antelació i sense sorpreses, el cost que suposarà per a la seva empresa la prestació dels nostres serveis.

Sabem que una correcta gestió laboral i fiscal és decisiva per al correcte funcionament de les empreses. Per això, ens esforcem perquè la prestació dels nostres serveis no suposi una càrrega, sinó una inversió necessària i positiva. Atès l’actual context socioeconòmic, també busquem la solidaritat i complicitat amb les empreses en els moments més complicats, establint, si cal les facilitats de pagament que siguin necessàries.

A Ottesa ens devem als nostres clients. Per aquesta raó, encara que això suposi per al nostre equip de treball un esforç complementari, fomentem la proximitat en el tracte, el contacte i relació directa amb cadascun dels responsables de cada àrea.