Problemes amb la teva entitat finacera?

12/09/2023

Una de les nostres àrees dʼespecialització és el dret bancari. Si et trobes davant d’un problema amb la teva entitat financera contacta amb nosaltres: t’assessorarem i ajudarem en totes les negociacions amb el teu banc i, en cas de judici, també defensarem els teus drets i interessos als jutjats.

En el transcurs de la nostra vida són moltes les relacions que establim amb les entitats bancàries, la majoria segurament totalment satisfactòries. Això no obstant, a causa de la contractació de diferents productes: targetes de crèdit, petició d’un crèdit hipotecari, etc, i per diferents motius ens podem trobar amb un problema amb el nostre banc, que pot comportar importants repercussions: pagar interessos i comissions de més o usuràries, embargament de béns, etc. En aquests moments, enfrontar-se a l’entitat financera o negociar directament amb els representants del banc sense comptar amb l’assessorament legal i especialitzat d’un despatx d’advocats acostuma a ser una opció dolenta, que, en la majoria dels casos, acaba produint un seriós perjudici per als interessos del consumidor que està tractant amb lentitat financera.

Per evitar sorpreses desagradables i defensar amb garanties d’èxit els vostres drets i interessos davant les entitats financeres a Prats Advocats comptem un gran equip de professionals especialitzats en aquesta matèria que us assessoraran i acompanyaran en tot el procés de negociació i/o reclamació amb el vostre banc.

Casos més freqüents de negociació / reclamació

En tots aquests casos, a Prats Advocats posarem a la vostra disposició la nostra llarga experiència -amb un significatiu percentatge de casos d’èxit- i professionalitat per aconseguir els millors resultats en la defensa i representació dels vostres interessos.

Prats Advocats, t’acompanyem i assessorem en les negociacions i reclamacions davant les entitats financeres