Reservad la fecha, el 3 de marzo VII Marcha Heroica a Fulleda

15/12/2023

Fulleda, una terra on tothom es pot sentir heroi i heroïna, tan fàcil com participar en la Marxa Heroica a Fulleda, que en 2024 es durà a terme el diumenge 3 de març de 2024.

Descobreix Fulleda i el seu terme municipal participant en la Marxa Heroica

A poc a poc el 2023 va tocant a la seva fi, però a Fulleda ja planifiquem les activitats de l’any vinent; per això, com a “regal” de Nadal us presentem la 7a Marxa Heroica de Fulleda, una jornada única plena d’aventura i descoberta que, com cada any, se celebrarà el primer diumenge del mes de març  (03-03/2024).
Com a les darreres edicions, aquesta prova esportiva no competitiva comptarà amb tres recorreguts adaptats a tots els nivells d’heroïcitat. Sens dubte, aquesta marxa és una oportunitat perfecta per connectar amb la natura i explorar els racons més secrets del nostre estimat poble. Uns espais, que gràcies als nostres amics i col·laboradors de Fulleda Turisme Actiu, organitzadors de la Marxa, juntament amb l’Ajuntament de Fulleda, es recuperen i es fan accessibles per al gaudi de tothom.

Per a herois i heroïnes que vulguin passar un dia “en família”. Ruta Bany de Bosc, 9 quilòmetres

Una experiència immersiva en la natura, on els 9 quilòmetres seran una oportunitat per connectar amb el bosc i renovar l’ànima. Una escapada tranquil·la per als amants de la natura.

Per a herois i heroïnes, en pretemporada. Ruta Descobreix els Corrals de Fulleda, 17 quilòmetres

Un viatge a través del temps i la història de Fulleda. Aquest recorregut de 17 km et portarà pels carrerons i pistes antigues, revelant els encants i secrets dels nostres corrals que han resistit el pas dels segles.

Per a heroïs i heroïnes, de “Champions”. Ruta Gesta Heroica, 26 quilòmetres

Per a tots i totes les valents/es que busquen una veritable gesta heroica, el recorregut de 26 km combina les dues temàtiques anteriors. Una prova ideal per als aventurers més intrèpids.
No et perdis aquesta oportunitat d’explorar Fulleda com mai ho havias fet. La Marxa Heroica és molt més que una caminada; és una celebració de la nostra terra, de la seva història i la seva gent.

Quan comencem l’any acostumen a fer la nostra llista de bons propòsits per l’any vinent; què tal si enguany us proposeu esdevenir en herois i heroïnes; el 3 de març podreu complir l’objectiu participant en la Marxa Heroica.

Aviat obrirem inscripcions, us esperem amb les botes posades i els cors oberts. Prepareu-vos per una jornada heroica a Fulleda!