“Sembrant camins”, obrint portes, compartint moments

18/10/2022

El passat dissabte van gaudir d’un maridatge d’art i vi amb motiu de la presentació de l’exposició “Sembrant Camins” del pintor Arbequí Jordi Vidal

A Vinya els Vilars entenem la producció dels nostres vins com una experiència vital on posem cos i ànima, els nostres sentiments, la nostra manera d’entendre la vida i de fer les coses. Un procés creatiu que cobra vida en el moment precís on aquests vins són compartits i gaudits. D’alguna manera, un camí molt similar al procés de creació artística: viure, imaginar i sentir, plasmar i, finalment compartir i veure com la teva obra cobra vida en cadascuna de les persones que la contemplen.

Per aquesta raó, a Vinya els Vilars ens agrada obrir les nostres portes i oferir el nostre celler per a que els artites de la nostra comarca trobin un espai on mostrar les seves propostes artístiques.

D’acord amb aquest compromís i la nostra voluntat de potenciar i ajudar a mostrar a aquests artistes les seves pintures, escultures, propostes artístiques… el passat dissabte vam tenir el plaer d’acollir a casa nostra la “posada de llarg” del pintor arbequí Jordi Vidal, que va presentar “Sembrant Camins”, la seva primera exposició pictòrica formada per tot un seguit de quadres, de diferents temàtiques, que ens mostren la seva particular visió y interpretación de diferents moments i experiències vitals amb les seves pintures a través de diferents tècniques i propostes conceptuals que van des del minimalisme geomètric fins a l’abstracte més expressiu i gestual.

Sens dubte, una tarda fantàstica de vi i art, compartida amb un gran nombre d’amics i amigues, visitants del celler i també, entre altres, amb el suport de l’alcalde d’Arbeca, Sergi Pujol, qui va agrair el compromís del celler en la dinamització del territori i la potenciació dels artistes locals; destacant també el gran “viver” d’artistes ubicats a Arbeca.

Els quadres d’aquest pintor arbequí romandran exposats a la Sala de Barriques de Vinya els Vilars fins a ben entrat el mes de novembre. Si us ve de gust, com sempre a Vinya els Vilars estarem encantats de rebre la vostra visita .