Un any més, Grup Seven prestarà els seus serveis de seguretat privada i auxiliars a la Festa Major de Lleida

08/05/2024
Un any més, un gran equip de professionals format per vigilants/es de seguretat, auxiliars/es de servei i controladors/es d’accés de Grup Seven, a través de les seves empreses Seven Seguretat i Seven Ponent, aportarà el seu granet de sorra, en col·laboració amb els diferents cossos de seguretat, per aconseguir una Festa Major de Lleida més segura i responsable.

Del 9 al 12 de maig els carrers de la nostra ciutat es tornaran a omplir de música,  cultura, tradicions i diferents espectacles de tota mena amb motiu de la celebració d’una nova edició de la Festa Major, en honor a Sant Anastasi, el patró de la ciutat. Per endavant, quatre jornades festives amb centenars d’actes programats per a tots els gustos i edats: espectacles familiars, concerts, cultura popular… que es celebraran, principalment, a llocs emblemàtics de la ciutat com la Plaça Paeria i de Sant Joan i, és clar, els Camp Elisis, epicentre festiu de les actuacions musicals.

La lectura del pregó, per part del pintor Joaquim Ureña, donarà aquest dijous el tret de sortida a la Festa Major de la Ciutat de Lleida, que omplirà els nostres carrers de gent per gaudir de la festa i la ciutat on, un any més, Grup Seven col·laborarà, amb els diferents cossos de seguretat i protecció civil, en diverses de les activitats programades per contribuir, amb el seu equip de professionals i la seva llarga experiència en la gestió d’aquest tipus d’esdeveniments, a fer d’aquesta cita una veritable festa on prevalgui la tranquil·litat i seguretat de tothom.

Per una festa viscuda amb alegria, harmonia i respecte

Des de Grup Seven, tornem a fer una crida al conjunt de la ciutadania a gaudir de la festa amb intensitat i alegria, però harmonitzant aquestes hores de diversió amb la seguretat, el respecte al conjunt dels ciutadans. Fet i fet, a viure les festes des de la responsabilitat i el respecte a totes les persones i béns mobles i immobles, especialment durant les hores d’oci nocturn.

En aquest sentit, cal fer especial menció a aspectes com l’ús del transport públic per als vostres desplaçaments, evitar conflictes i baralles i en cas de produir-se contactar amb urgència amb els cossos de seguretat.

Així mateix, és molt important viure les festes en tot moment des d’una perspectiva de gènere evitant activitats que puguin tenir un caràcter sexista, homòfob i/o que puguin ferir o discriminar a qualsevol col·lectiu. Prevenir i actuar davant d’agressions masclistes i lgtbifòbiques, i col·laborar en la lluita contra els comportaments i actituds sexistes. En aquest sentit, cal destacar que a la zona de concerts s’instal·larà un Punt Lila –Rainbow d’informació i atenció davant d’agressions sexistes i LGTBifòbiques

Campanya “1000 Ulls” impulsada per la Paeria

Les tinentes d’alcaldia de Polítiques Feministes i de Seguretat, Mobilitat i Civisme, Carme Valls i Cristina Moron, respectivament, acompanyades per la Comissionada de l’Alcaldia per a la transversalitat de les Polítiques Feministes, Verónica Martínez, van presentar aquest dilluns la campanya “1000 Ulls” que activa, un cop més, l’Ajuntament de Lleida per tal de garantir que la Festa Major de Lleida sigui un espai festiu marcat per la seguretat per a totes les persones i pel civisme. Aquest ampli dispositiu municipal consta de 170 efectius de la Guàrdia Urbana, 4 equips PuntLilaRainbow i NitsQ i bus nocturn gratuït amb l’ampliació de la L7.

Més informació campanya

PROGRAMA FESTA MAJOR

Gaudiu amb responsabilitat i respecte d’aquesta esperada Festa Major, com sempre, el nostre equip de professionals estarà al vostre servei per ajudar-vos i contribuir al bon desenvolupament, en col·laboració amb els diferents cossos de seguretat, d’aquest dies festius