Z! Comunicació&Eventos amb el Link Up Fest, la gran festa de les startups i les empreses innovadores del territori

08/04/2024

Un plaer col·laborar i aportar el nostre petit gra de sorra a la celebració de Link Up Fest, un gran esdeveniment dedicat a donar suport a l’ecosistema emprenedor i intraprenedor de la nostra regió (Lleida-Osca Est-Ebre).

Sens dubte, ens trobem davant de dues jornades que seran una injecció de talent per a les empreses emergents, la innovació empresarials i la inversió del nostre territori.

LoCowork, el dia 10 d’abril i La Llotja, l’11 d’abril, seran els escenaris d’aquest esdeveniment, impulsat per l’ecosistema emprenedor Link Up, que comptarà amb la participació de més de 40 ponents vinculats amb l’emprenedoria i l’emprenedoria, empreses innovadores i amb noves idees de negoci i la inversió.

El Link Up Fest començarà amb una primera jornada que tindrà lloc a LoCowork; un networking orientat a crear connexions i enfortir les ja existents on participaran perfils c-level (executius d’alt nivell), inversors i startups amb un alt potencial de creixement.

Més de 40 ponents i 250 assistents

La Llotja, el palau de congressos de Lleida, focalitzarà l’activitat de la jornada de l’11 d’abril i comptarà amb la participació de més de 40 ponents del nivell més alt en aquest àmbit d’actuació i que a través de vuit taules de treball aniran aportant informació de valor, experiències i consells als més de 500 assistents (presencial i en streaming) previstos a aquesta posada de llarg de l’ecosistema emprenedor Link Up.

Si esteu interessats a participar en aquest gran esdeveniment encara teniu alguna plaça lliure, però no us adormiu que el Link Up Fest està a punt del “Sold Out